Per 1 juli 2019 is de Brabantse Tamara Jacobis de nieuwe afdelingsondersteuner van de afdeling ZuidWest. Ze is de opvolger van Ron van Enckevort en stelt zichzelf kort even voor.

“Mijn naam is Tamara Jacobis en ik woon in Dongen. De laatste 10 jaar ben ik werkzaam in diverse zwembaden, waarvan de laatste 6 jaar in het Tilburgse sportbedrijf als eerste medewerker. Daarbij geef ik ook al 3 jaar tafeltennistraining bij TTV Irene in Tilburg. In juli 2018 heb ik mijn TT3 opleiding afgerond. Het is voor mij een waar genoegen om meer te gaan betekenen in de wereld van tafeltennis.

Wat voor mij hoog in het vaandel staat is betrokkenheid, organiseren en het creëren van enthousiasme in het tafeltennis. Vanaf 1 juli 2019 ga ik mezelf inzetten als Afdelingsondersteuner voor de NTTB afdeling ZuidWest. Mijn kerntaak is het bieden van ondersteuning, zodat de afdeling ZuidWest haar beleid kan uitvoeren.”

De Nederlandse Tafeltennisbond wenst Tamara Jacobis veel succes in haar nieuwe rol als afdelingsondersteuner.