Zaterdagochtend 29 juni hadden we het toernooi voor pupillen en welpen bij Heino.
Helaas hadden we maar een gering aantal deelnemers maar doordat er, van de 8 aanmeldingen, 3 van andere verenigingen zich hadden opgegeven er toch voor gekozen om het door te laten gaan.

We hadden een constructie bedacht waardoor iedereen leuk zijn wedstrijden kon spelen, de deelnemer van Staphorst, Job, was op papier de beste. Gevolgd door een lid van Trias. Helaas om 10.00u hadden we maar een zestal leden en waren de leden van Trias er niet. Hierdoor hebben we moeten improviseren. Dit is goed gelukt.

Doordat Job nu veruit de beste was hebben we na de poule geprobeerd het ook voor hem wat aantrekkelijker te maken. Twee jeugdleden en een seniorenlid van Heino, hoofdklasse senioren en jeugd en senioren speelster, hebben we gebruikt om hem toch een leuke dag te bezorgen.

Na de poule hebben we de bovenste 2, aangevuld met onze jeugdspeelster, bij elkaar in een poule gezet. En in de ‘verliezerspoule’ hebben we twee meiden toegevoegd die kwamen kijken, en toch ook wel eens meetrainen. Iedereen speelde leuk zijn wedstrijdje en de verdiende winnaar was Job uit Staphorst. Die nog wel een 5setter speelde, waardoor hij hopelijk toch een leuke dag gehad heeft.
Tweede werd Owen Schuurman en op plek drie eindigde Cas Beugel.

In de tweede poule werd erg leuk gespeeld en was iedereen aan elkaar gewaagd. Dit was een poule waarin iedereen elkaar kende, erg leuk ook voor de ouders en trainers. Onze supporter kwam en nam direct de eerste prijs mee naar huis.

Een warme dag was het, maar wat hebben we met zijn allen genoten. Naast het spelen was er ook een springkussen waar de spelers met veel plezier op gesprongen hebben.
Uiteindelijk was iedereen blij, ook degene zonder beker want ze hadden allemaal een mooie medaille en een zakje snoep.