Alle deelnemers aan het examen van de opleiding Tafeltennistrainer 2 in Midden zijn afgelopen weekend geslaagd. Een slagingspercentage van honderd procent dus!

Het examen voor de opleiding Tafeltennistrainer 2 werd dus afgenomen door deelnemers van de opleiding van Hilversum. Dit waren zeven kandidaten Ook een deelnemer van de opleiding in Hillegom behaalde zijn diploma: dat was Milan van der Laan. De docent was Bert Olofsen en de beoordelaar Phil Quik. De Nederlandse Tafeltennisbond feliciteert alle geslaagden voor de opleiding en wenst de trainers veel succes in hun loopbaan!
Op de foto van links naar rechts: Michiel de Korte (Hoofd Opleidingen), Djermo Roest (Hilversum), Wouter Lindenhof (Tielse TC), Tijmen Romijn (UTTC), Florian Burgerhout (Hilversum), Wouter Kerpershoek (UTTC), Bouke Stam (UTTC), Tobias Lamers (VTV), Milan van der Laan (SDO Holland-Noord), Bert Olofsen (docent) en Phil Quik (PVB-beoordelaar).

Tafeltennistrainer 2

Tafeltennistrainer 2 is een echte trainersopleiding. Er wordt opgeleid tot trainer, met name jeugdtrainer. Men leert hier onder andere basiszaken over pedagogiek, didactiek, leiding geven en het voorbereiden en zelfstandig geven van trainingen of delen daarvan. Daarnaast worden natuurlijk ook de basistechnieken en -tactieken in het tafeltennis geleerd. Alles over deze trainingsopleiding is te vinden op de speciale opleidingspagina.