Afgelopen zondag 7 juli was het praktijkexamen voor de cursisten van de TT2 opleiding.

Na een lange dag namen ze allemaal hun diploma in ontvangst uit handen van Michiel de Korte (hoofd opleidingen NTTB). Gefeliciteerd allemaal!

Veel verenigingen kampen met een trainers tekort. Afdeling Midden nam daarom het initiatief om samen met de NTTB een TT2 opleiding te organiseren. En met succes. Maar liefst zeven cursisten meldden zich aan. Cursusleider Bert Olofsen leidde ze op tot volwaardige TT2 trainers.

De afgelopen maanden waren vrij zwaar, omdat de cursisten in een korte periode hun opleiding moesten afronden. De cursus bestond uit theoretische opdrachten afgewisseld met praktijkgedeeltes. Veel van de opdrachten vonden plaats bij de vereniging waar ze stage liepen.  Kortom, veel in een kort tijdsbestek. Onze complimenten voor die inzet.

Eerst een welverdiende vakantie en dan aan de slag als trainer of assistent trainer. Wie weet hebben ze de smaak te pakken gekregen en maken ze de stap naar TT3. Eerst maar eens veel uren maken om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Succes allemaal!


Op de foto van links naar rechts:
Michiel de Korte (hoofd opleidingen), Djermo Roest (Hilversum), Wouter Lindenhof (Tielse TC), Tijmen Romijn (UTTC), Florian Burgerhout (Hilversum), Wouter Kerpershoek (UTTC), Bouke Stam (UTTC), Tobias Lamers (VTV), Milan van der Laan (SDO Holland-Noord), Bert Olofsen (cursusleider) en Phil Quik (examinator).