We roepen jou en je vrienden op om te laten zien hoe jij je #tafeltenniszomer doorbrengt!

Tref je op vakantie een tafeltennistafel op een hele gave locatie, bijvoorbeeld op een strand of mooie camping? Heb je een ontzettend mooie rally of tafeltennistruc gefilmd? Of wil je een zomerse groepsfoto opsturen van jouw pingponggroepje op de camping? Post je foto of filmpje op Instagram of Twitter en gebruik de hastag #Tafeltenniszomer. De leukste en creatiefste inzendingen worden beloond met een gratis doos Tafeltennisballen, die we naar je opsturen!

Je kunt je filmpje ook opsturen naar media@tafeltennis.nl. Veel speelplezier allemaal en een hele fijne zomervakantie iedereen! En voor wie buiten speelt: vergeet je niet in te smeren en goed te drinken natuurlijk! Bijhouden wie de meeste potjes wint? Installeer dan de PingPongbaas app en vergroot je speelplezier!

Inspiratie nodig? Wat dacht je van een leuk potje Tafeltennis op het strand?