UPDATE 17-SEPTEMBER-2019: Het afdelingsbestuur heeft besloten om deze Trainingsdag XL van MJ Tafeltennis gratis aan te bieden voor jeugdleden van verenigingen uit de NTTB / Afdeling Oost. Er geldt echter wel dat VOL = VOL !

Beste vereniging,

Eerder ontving u van ons al een mail over de Trainingsdag XL van Yoeke Gunsing.
Graag infomeren wij u ditmaal over een speciale Trainingsdag XL enkel en alleen voor de jeugdleden van verenigingen uit de NTTB / Afdeling Oost. De afdeling heeft MJ uit eigen initiatief hiervoor uitgenodigd.
Bij deze Trainingsdag hebben we ruimte voor totaal 17 jongens en meiden die graag een volle dag komen tafeltennissen.

DATUM EN LOCATIE
Op zaterdag 5 oktober 2019 komt deze MJ Trainingsdag XL tot uitvoering in de zaal van Tafeltennisvereniging Blauw-Wit te Almelo. De special guest is jeugdtopper Colin Ligt!

De afdeling gaat haar best doen om de posters z.s.m. bij zoveel mogelijk verenigingen te krijgen. Het zou mooi zijn als u zelf alvast de poster op de website en/of social media van de vereniging kunt plaatsen.
Daarbij willen we u vragen om onderstaand bericht weer door te sturen naar de jeugd van de club. De poster kan daarbij als bijlage worden mee gestuurd.

Speciale MJ Trainingsdag XL op 5 oktober 2019 in Almelo!

Beste jeugdleden,

Door initiatief van de NTTB / Afdeling Oost hebben we op zaterdag 5 oktober een echte MJ Trainingsdag XL in onze afdeling. Jeugdtopper Colin Ligt is de special guest en komt samen met twee trainers van MJ naar Almelo toe om de deelnemers een ochtend en middag training te geven.
Zoals bij iedere Trainingsdag XL ontvangt elke deelnemer bij aanvang van de trainingsdag een mooi MJ Tafeltenniscadeau zoals een shirt, handdoek of bidon. Daarnaast verzorgen de trainers een echte sportlunch zodat er optimaal getraind kan worden.

Bekijk de poster (wordt later toegevoegd) en schrijf je in voor deze leuke dag via: https://mjtafeltennis.nl/trainingsdag-xl/

MJ Tafeltennis i.s.m. NTTB / Afdeling Oost