De Nederlandse Tafeltennisbond en Judo Bond Nederland zijn per direct op zoek naar een gedreven
medewerker financiële administratie crediteuren / debiteuren
32 uur per week (16 uur bij JBN en 16 uur bij NTTB)

Word jij er blij van om dagelijks bezig te zijn met inkomende en uitgaande facturen? Ben jij in staat om deze nauwkeurig te verwerken? En schroom jij daarnaast het nodige financieel administratieve werk niet? Lees dan snel verder, want dan zijn we op zoek naar jou!

Samen met meerdere collega’s ben jij verantwoordelijk voor de crediteuren en debiteurenadministratie. In deze functie ben je met name verantwoordelijk voor het verwerken van de binnenkomende facturen binnen de financiële administratie. Hierbij signaleer je bijzonderheden en beantwoord je financieel administratieve vragen van collega’s en leden en relaties. Je rapporteert rechtstreeks aan de manager financiën.
Taken:
– Verzorgen van diverse werkzaamheden binnen de crediteuren- / debiteurenadministratie
– Boekingen verwerken van banken, contributies, inschrijfgelden en overige inkomsten
– Controleren van de administratie
– Tijdige, correcte en inzichtelijke verwerking van financiële gegevens
– Signaalfunctie richting budgethouders
– Meedenken over hoe werkzaamheden beter kunnen worden ingericht
– Beoordelen BTW relevantie inkomende facturen
– Voorbereiden en verzorgen automatische incasso’s
Wat vragen wij?
– MBO+ werk- en denkniveau
– Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
– Kennis op financieel/boekhoudkundig gebied
– Ervaring met financiële processen
– Nauwkeurig werken
– Proactieve omgevingsgerichte en klantgerichte houding
– Teamplayer met oog voor detail
– Goede communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk
– Ervaring met Exact Globe is een pré, maar geen must
Wat bieden wij?
– Een afwisselende functie waarin elke dag anders is in een team met leuke collega’s
– Een passend salaris (schaal 6) met daarbij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Sport
– Organisatie in de sport die zich kenmerken door betrokkenheid en een informele cultuur
– Een dienstverband voor 32 uur, 16 uur in dienst bij JBN en 16 uur bij de NTTB, in eerste instantie voor de duur van één jaar, met bij goed functioneren een verlenging van het contract
– Een prettige werkomgeving, JBN en NTTB zijn gevestigd in een modern pand in Nieuwegein dat bruist van de sportieve energie (met dartbord, tafeltennis- en voetbaltafel)!
Over ons
Judo Bond Nederland is dé sportbond voor judo, jiujitsu en aikido. De JBN initieert en realiseert zodat anderen zich kunnen ontwikkelen en plezier beleven aan de judosport. Bij JBN zijn ruim 650 sportscholen en verenigingen aangesloten. JBN is een Olympische bond en behoort tot de top 10 topsportbonden in Nederland.
De Nederlandse Tafeltennisbond is een sportbond met circa 530 aangesloten verenigingen met 26.500 leden. Op het Bondsbureau in Nieuwegein werken 10 collega’s aan de promotie en ontwikkeling van de tafeltennissport. Ook de NTTB is een Olympische bond.
Met een enthousiast en gedreven team aan collega’s, sporters en vrijwilligers zetten wij ons bij beide bonden elke dag weer in voor de sport. Wij vinden het belangrijk dat anderen zich kunnen ontwikkelen en plezier beleven aan de sport. Wij werken hard met elkaar, maar wel in een gezellige en informele sfeer.
Meer informatie?
Wil je inhoudelijk meer weten over de functies, neem dan contact op met Teun Plantinga, manager financiën bij NTTB via plantinga@tafeltennis.nl of met Ina Hijman, manager financiën JBN via i.hijman@jbn.nl.
Solliciteren?
Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Stuur voor 28 november a.s. jouw enthousiaste motivatiebrief met CV naar vacature@jbn.nl Laat hierin duidelijk naar voren komen waarom jij de geschikte kandidaat bent. Sollicitaties zonder motivatiebrief en CV worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.