Skategroep Rambo Crew, Tafeltennisvereniging Swift Deventer en een aantal muzikanten hebben hun handen ineengeslagen voor een gaaf event. Op zaterdag 25 januari 2020 wordt het skatepark van Burnside Park en Shop omgetoverd tot een waar pingpongparadijs.

Op die avond strijden deelnemers voor de zogeheten titel ‘Amateur Wereld Kampioen Ping Pong’. ‘Natuurlijk staat naast de sportiviteit de gezelligheid misschien nog wel nét ietsjes hoger in het vaandel. Daarom hebben we twee poules. Eentje voor mensen die denken dat ze het kunnen (Amateur), en eentje voor mensen die weten dat ze het niet kunnen (Super Amateur)!”, zo schrijft de organisatie op hun Facebookpagina. Diverse dj’s zorgen ervoor dat het een gaaf feestje wordt!

“Naast de Wereldkampioenschap Ping Pong hebben we ook nog de Thrasher (soort van) Beer Pong Best Trick! Het prijzengeld kan wel oplopen tot €1.000 Inschrijven kan tot 25 Januari 19.59 uur via info@burnside.nl of in de winkel. Inschrijven kost €10,- en dan ben je verzekerd van tenminste één ronde Ping Pong en twee gratis consumpties!”, zo schrijft de organisatie verder.