De clubs van de NTTB afdeling Noord hebben vandaag een uitnodiging/programma ontvangen voor de reeds aangekondigde bijeenkomst van dinsdag 14 januari. Directe aanleiding is de bestuurlijke verandering na het uiteenvallen van het bestuur van de afdeling.

De bijeenkomst wordt gehouden in Hotel Onder de Linden te Roden. Ontvangst vanaf 19.30 uur. Het programma is van 20.00 uur tot 22.00 uur. De aansturing is nu in handen van het hoofdbestuur van de Tafeltennisbond. De clubs van de afdeling NTTB afdeling Noord ontvingen deze brief.

Urgentie
Volgens NTTB-bestuurslid Peter Hanning (foto) is het vinden van een nieuwe bestuur geen prioriteit. Hanning: “Dat klinkt misschien gek, maar toch is het zo. We zullen eerst in de afdeling de urgentie moeten inzien dat we alles en iedereen nodig hebben om het tij te keren. Ik heb al met een aantal personen gesproken die graag de schouders eronder willen zetten. Jong en oud, ervaren en onervaren, een paar uurtjes per week tot volle weekenden. Die groep moet groter worden en dan gaan we er gewoon voor. Dan komt de bestuurlijke organisatie later in het plaatje wel voorbij. Of de urgentie wordt ingezien? Dat weet ik niet. Dat zien we volgende week!”