Het Digitaal wedstrijd formulier, onderdeel van de NTTB App, zal nog niet beschikbaar zijn in de appstores voor aanvang van de voorjaarscompetitie.

We hebben gemerkt dat er bij veel afdelingen nog veel vragen openstaan. Wat is bijvoorbeeld de rol van de wedstrijdsecretarissen of de competitieleiders als het gaat om het gebruik van de app als digitaal wedstrijdformulier? Ook heeft een afdeling bezwaar gemaakt om de app open te stellen voor hun verenigingen. Dat is in de praktijk niet mogelijk als de app al in de store staat en voor iedereen is te downloaden. Daarom is besloten in te gaan op het verzoek tot uitstel.

We zullen de komende periode hard werken om de afdelingen en verenigingen in te lichten en workshops te houden in het land, zodat we in de tweede helft van de voorjaarscompetitie live kunnen met de app.

In bijgaande video is een preview van de app te zien met uitleg over een deel van de functionaliteiten. Een tweede video met uitleg over het invullen van het Digitaal Wedstrijdformulier volgt later.

Veelgestelde Vragen