Voor de afdeling wedstrijdsport zijn wij op zoek naar een flexibele, zelfstandige student, die bij ons stage wil lopen in de periode voorjaar 2020 tot en met de uitvoer van de tijdens de het Olympic Festival in Scheveningen tijdens de Olympische Spelen (24 juli t/m 9 augustus). Het event op het sportstrand van Den Haag is tijdens de Olympische spelen dé plek waar de ‘thuisblijvers’, jong en oud, samen sport kijken én zelf sporten.

Tafeltennis is er voor iedereen, Tafeltennis Beweegt! Naast de georganiseerde sport met onze ruim 500 verenigingen/ 25.000 leden willen we ook zichtbaar én relevant worden voor de ‘pingponger’ in het land. Op de buitentafels, op de campings, in de bedrijfskantines. Op talloze plekken wordt er getafeltennist en daarom is het aan ons als bond om relevant te worden voor deze doelgroepen door aanbod te creëren.

Het Olympic Festival is een uitgelezen kans tafeltennis aan een breed publiek te laten zien. In 2016 is dit evenement voor het eerst georganiseerd tijdens de Olympische Spelen van Rio, destijds onder de naam Olympic Experience. Het event op het sportstrand van Den Haag is tijdens de Olympische spelen dé plek waar de ‘thuisblijvers’, jong en oud, samen sport kijken én zelf sporten. In 2016 waren er in totaal 100.000 bezoekers en nu gaan we, NOC*NSF, Den Haag, TIG sports en de sportbonden, voor een verdubbeling!

Functieomschrijving:

Tijdens je stageperiode ondersteun je het team wedstrijdsport met de voorbereiding en uitvoering van het project ‘Olympic Festival’.
Het bondsbureau in Nieuwegein is de basis van waar we werken. De stage is dermate breed georiënteerd dat vele beroepscompetenties aan bod komen. Organiseren, draaiboeken maken, vrijwilligers werven, maar ook vergaderingen bijwonen en administratief kundig en volledig zijn en je creativiteit de kans geven van meerwaarde te zijn. Kortom, een echte spin in het web.

Profiel:

  • Een organisator, je vindt het leuk om te organiseren en wilt dit ook in de sportwereld leren
  • Flexibel, werken in de sport vraagt eenmaal een flexibele houding. Een 9-17 uur mentaliteit werkt niet
  • Teamplayer, je kunt goed samenwerken in een team
  • Een stagiair met algemene beroepscompetenties, werken in een organisatie is niet geheel nieuw voor je
  • Kennis van de tafeltennisport is zeker geen must! We richten ons ook op de ‘pingponger’, dus sportminded zijn is een pré
  • Je volgt een HBO sportmanagement /sportkunde of daaraan gerelateerde opleiding en zoekt een stageplek voor de duur van minimaal een half jaar

Wat bieden wij:

  • Een dynamische werkomgeving met veel uitdaging en ruimte voor eigen inbreng
  • Een leuk team van collega’s om mee samen te werken
  • Professionele begeleiding bij jouw werkzaamheden
  • Een kijkje in de keuken van een sportbond

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Robbert Stolwijk.