TTV Dedemsvaart organiseert regionale tafeltennistrainingen specifiek gericht op paraspelers.

De afdelingen Noord en Oost hebben de krachten gebundeld om voor alle paraspelers (jeugd en senioren) van die afdelingen een RTC in het Noorden te starten. In het verleden is een RTC in Zwolle geweest, maar dat is  helaas gestopt. Om weer een boost te geven aan paratafeltennis heeft TTV Dedemsvaart met de NTTB afgesproken een pilot te zullen draaien voor de afdelingen Oost en Noord.

Wij nodigen jullie paraspelers daarom heel graag uit om deel te nemen aan deze trainingen. We hebben voorlopig vier weekenden gereserveerd, waarvan 1 landelijke training. Omdat we niet precies in kaart hebben welke speeldag voor hen de voorkeur heeft, willen we je vragen de uitnodiging door te sturen naar jullie paraleden zodat zij zich kunnen aanmelden en aangeven welke dag hun eerste voorkeur heeft en welke de tweede. Hieronder een link waarmee ze zich kunnen inschrijven. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 16 februari 2020.

We vragen een bijdrage van  € 5,00 per training.

De trainingen vinden plaats bij TTV Dedemsvaart, locatie Buizerdweg 14 in Dedemsvaart.

https://docs.google.com/forms/d/1OJst9lAhvocsBOzAMSIfiAYme9VUJKhPOhh5aI0RlWI/edit