Zoals bij velen inmiddels bekend heeft de NTTB gecommuniceerd dat de landelijke competitie is gestopt, door alle perikelen rondom het COVID19-virus.
Het Afdelingsbestuur van de NTTB / Afdeling Oost heeft in lijn hiermee ook de competitie voor het voorjaar 2020 gestopt. Het is in ogen van het Afdelingsbestuur niet mogelijk, en zeker ook niet gewenst en gepast, om het restant van het seizoen uit te spelen. De gezondheid van ons allemaal gaat voor.

Ook zal er geen bekercompetitie en/of duo-competitie georganiseerd worden in 2020.

Uiteraard hoopt het Afdelingsbestuur dat de situatie in het najaar zodanig is dat we weer competitie kunnen spelen. Details hierover volgen zo spoedig mogelijk.

Verder heeft het Afdelingsbestuur besloten om de Afdelingskampioenschappen (oorspronkelijke datum 23 mei a.s.) en de ALV (oorspronkelijke datum 28 mei a.s.) niet door te laten gaan. Voor de AK geldt dat er gekeken zal worden of deze nog op een later moment georganiseerd kan worden. De ALV zal zeker naar een latere datum verplaatst worden. Details hierover zullen op een later moment gedeeld worden.

Verder geldt, zoals gecommuniceerd door de NTTB, dat tot 1 juni 2020 alle accomodaties gesloten zijn.

Tenslotte, pas goed op elkaar en volg de adviezen vanuit de overheid op !

Het afdelingsbestuur
NTTB / Afdeling Oost