Ledenpanel 16-23 jarigen

In de leeftijdsgroep 16 tot 23 jaar (oudere jeugd en jonge volwassenen) verliezen we veel leden. Daarin is tafeltennis niet uniek, dat geldt voor alle sporten. Druk met school, studie, (bij-) baan zijn bijvoorbeeld oorzaken hiervoor.

De overgang van jeugd naar senioren is bijvoorbeeld één van thema’s die speelt in deze leeftijdsgroep. Of de inzet van jeugd als vrijwilligers, om ze zodoende meer verbinding met de club te geven.

In het voorjaar zijn we daarom met een ledenpanel gestart. Alle leden die (toen) tussen 16 en 23 jaar oud zijn hebben een uitnodiging ontvangen, we hebben nu een kleine 80 leden in het panel. Graag komen we met nog meer spelers tussen de 16 en 23 jaar in contact, om zo af en toe een vraag of een stelling voor te leggen.

Klik hier voor de uitkomsten van de vraag over vrijwilligersbeleid. Ongeveer 2/3e van het panel is actief als vrijwilliger, daarvan de meesten als trainer.

Aanmelden voor het panel