Afdelingstraining

De Afdeling Oost organiseert al vele jaren de zogeheten afdelingstraining. Tot op heden was dit een wekelijkse training voor spelers uit de welpen en pupillen categorie, afkomstig uit onze gehele afdeling Oost. Sinds de zomer van 2015 werden deze trainingen verzorgd door het Centre for Sports and Education uit Zwolle. Het CSE in Zwolle is de topsportopleiding en onderwijsinstelling in één. Als ambitieuze sporter krijg je op het CSE de kans je talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij een opleiding op je eigen niveau te volgen. Naast de trainingen voor deze ‘topsporters in opleiding’ verzorgden deze trainers dus ook de afdeling Oost training.

Door een tekort aan aanbod van pupillen en welpen wordt er momenteel bekeken hoe dit beter ingevuld kan worden. Het afdelingsbestuur bekijkt dit samen met de afdelingstrainers en de Topsportcommissie.

 

Interesse?

Ook buiten de georganiseerde scoutingsdagen om kunnen spelers informatie vragen over proeftrainingen of aanbod bij de vereniging zelf. Neem hiervoor contact op met de trainer van het CSE en de Afdeling Oost, Martijn Spithoven (martijn@detafeltennistrainer.nl).