Samantha is sinds april ons nieuwe lid van de paracommissie, waar we bijzonder blij mee zijn. Gezien haar leeftijd, 28 jaar, een enorme verjonging van het team.

Samantha speelt al zo’n 4 tot 5 jaar tafeltennis en is inmiddels lid bij o.a. Twekkelerveld (6e klasse regulier en op paraniveau 5e klasse). Verder traint ze bij de Tubanten en speelt voor deze club toernooien.

Norbert Brockhuis (Twekkelerveld) heeft haar voorgedragen en na een vergadering proef te draaien heeft ze besloten zich bij ons aan te sluiten.

Ze vindt dat paratafeltennis nog steeds een ondergeschoven kindje is en wil daar graag iets aan doen.

De 1e periode zal Samantha met name meedraaien om ervaring op te doen. We zijn als paracommissie druk bezig met het komend AK paratafeltennis op 2 juli bij Swift in Deventer, waar Samantha zeker een bijdrage aan zal leveren.

Fijn om niet alleen verjonging maar zeker ook versterking te krijgen binnen de commissie. De commissie hoopt in de toekomst een belangrijke bijdrage te blijven leveren aan het paratafeltennis in de regio.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Aanmelden kan bij John van Hoeven (afdelingsondersteuner@nttb-oost.nl)