Het is nog geen twee maanden geleden, maar het volgende jaarlijkse NTTB Verenigingscongres tijdens het NK Tafeltennis komt er weer aan. Ben je bestuurder van een vereniging, noteer dan 25 maart 2023 in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Op 2 december jl. hebben de verenigingen een brief ontvangen over de organisatieontwikkeling binnen de NTTB. Nieuw in onze organisatie zijn de accountmanagers. Zij spelen een belangrijke rol in het opbouwen van een goede relatie met de verenigingen, bieden ondersteuning waar dat mogelijk is en ze zijn de verbindende schakel met de werkorganisatie (bondsbureau en alle NTTB vrijwilligers). Tijdens dit congres maken de bestuurders kennis met hun accountmanager en gaan met hem of haar in gesprek.

Het thema van dit congres luidt dan ook: De rol van de accountmanager voor jullie vereniging. In de ochtend zal het programma bestaan uit een plenair gedeelte en in de middag zal er een Meet & Greet zijn met de eigen accountmanager. Tijdens deze Meet & Greet maken jullie kennis met elkaar en gaan jullie in gesprek. Natuurlijk zorgen wij voor een lekkere lunch en sluiten we af met een borrel, waarbij er ervaringen uitgewisseld kunnen worden. De NTTB zijn en blijven we samen!

Save the date!
Zet nu alvast de datum in je agenda! We streven ernaar de inschrijving eind januari 2023 te openen.

Locatie: Landstede Sportcentrum Zwolle 
Datum:
zaterdag 25 maart 2023

We hopen veel bestuurders te ontmoeten op 25 maart in Zwolle bij een sfeervolle NK-setting.